Peter ”Poker” Wallenberg missar årets STCC-final på grund av halsfluss, han har testats negativt för Covid-19. Hans plats i den grönrutiga Racing for Charity-bilen tar Daniel Haglöf, som därmed gör sin första tävling för i år.

DANIEL HAGLÖF GÖR INHOPP I STCC-FINALEN

October 8, 2020

- Jag mår okej, men vill inte smitta andra och utsätta min trötta kropp för de stora påfrestningar som det innebär att köra dessa tävlingsbilar. Det känns tryggt att lämna över min grönrutiga Racing for Charity-CUPRA till min främste racingkompanjon, säger Peter ”Poker” Wallenberg.

Daniel Haglöf har därmed deltagit i varje STCC/TCR-säsong sedan teamet startades 2012. Han gjorde sin senaste fulla säsong 2019 och slutade då trea i mästerskapet.

- Det här inhoppet kommer verkligen som en överraskning, Poker ringde mig igår kväll och informerade om sin sjukdom. Jag ska såklart försöka prestera på en så hög nivå som möjligt även om det här är en helt ny bil för mig. Men framförallt har vi alla i teamet en viktig uppgift framför oss att stötta Dahlgren i jakten på mästerskapstiteln, säger Daniel Haglöf.